Over Ons

Privacy Verklaring


VacanStudio neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan


Klik hier voor de volledige privacyverklaring
Service en garantie


VacanStudio® verleent service ook na de oplevering! Onze klanten zullen dit beamen.Wij gebruiken houtsoorten met een garantietermijn van 15 tot maximaal 20 jaar.


We werken  met kwaliteit producten. Dit geldt voor het bouwwerk, de afwerking, het meubilair, het witgoed en alles wat we verder aanleveren.


Er kan natuurlijk altijd iets kapot gaan. Is er iets met het installatiewerk, het witgoed of iets anders..... VacanStudio® staat samen met onze partners garant voor een excellente service.Bel ons tel: +31 (0)6 317 46 885

Wie zijn we


VacanStudio® is uw partner in de recreatie.

 

We doen wat we beloven. Bij VacanStudio geen loze kreet!

Hájé Wijnne de oprichter van VacanStudio is helaas overleden in april 2022. VacanStudio blijft echter voortbestaan. Ik ben medeoprichter Ankie Ipenburg. Mijn partner Gineke Kuipers en ik hebben jarenlange ervaring in de (hout)bouw. We werken samen met uiterst betrouwbare en professionele bouwers, installateurs, inrichters, en meubelmakers.

 

Onze klanten zijn zowel boerencampings, als ook 5 sterren campings en recreatieparken.

 

VacanStudio® bouwt duurzame relaties op met onze klanten. Wij denken mee hoe u het meeste rendement uit uw accommodatie kunt halen.

 

VacanStudio werkt Lean & Green en heeft geen dealers of showroom. Onze klanten zijn onze actieve referent. 
Onze modellen


Al onze modellen kenmerken zich door de beschutte (dak)terrassen voor een Bijzondere Buiten Beleving. De ideale vakantie voor uw gasten.Hoe werken we


Hoe werkt VacanStudio®

Wij ontwerpen vrijblijvend een nieuw model op maat. U kunt ook kiezen uit eerder geleverde modellen aangepast naar uw wensen.Heeft u interesse, neem dan contact op om vrijblijvend een afspraak te maken.

Ook kunt u bij de campings onze modellen bezichtigen en horen hoe wij werken.


Bel tel: +31 (0)6 317 46 885